Alles is een overweging waard, waarover zou jij hier willen lezen
Joseph S. Benner – Het onpersoonlijke leven

Joseph S. Benner – Het onpersoonlijke leven

HET ONPERSOONLIJKE LEVEN


Tot jou, die dit leest, spreek IK.
Tot jou. die zoekt naar waarheid, vrede, liefde en geluk, komt IK BEN.
IK BEN jouzelf, jouw diepste innerlijk, dat alles weet en altijd geweten heeft en altijd is. IK, jouw goddelijk Zelf, breng je deze woorden om je te leren dat IK, je eigen ware Zei 1 Jouw enige leraar BEN.
Mijn woorden spreek IK van binnenuit tot je uiterlijk, menselijk bewustzijn om te bevestigen alles wat jouw IK BEN in je altijd wist, maar nog niet heeft vertaald in duidelijke en begrijpelijke termen.


Indien je bereid bent tot deze bewustwording in jezelf, volg dan aandachtig de uitleg die IK hierin geef en wéét dat het jouw hoogste ZELF is dat door deze bladzijden tot je spreekt.


Omslagillustratie:
Au Kempers-Siers
ISBN 90-202-2058-6

Deze tekst staat achterop het boekje. Ik ben niet kerkelijk of in enigermate gelovig. Toch heeft dit boekje, wat overigens niet meer te koop is anders dan bij Marktplaats of zo, mij enorm weten te fascineren. Het is daadwerkelijk zo dat als je je niet stoort, aan de wat, typische manier van schrijven, weet de schrijver je werkelijk tot een zelfherkenning te laten komen. Wat wil zeggen dat jij de bron bent, en dat is te ervaren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *