Alles is een overweging waard, waarover zou jij hier willen lezen
Het leven is één grote beweging

Het leven is één grote beweging

Het leven hoeft niet vast worden gehouden met het idee dat je het dan niet zal verliezen. Stel, je laat de rivier van het leven halt houden vanaf de bron tot aan de zee. Dan is er geen rivier meer maar een strook water, waarvan men alleen nog spreekt over de tijd dat het stroomde. Dus laat de rivier stromen, zeg jezelf ‘ik ben het steeds veranderende water’ dat door de bedding stroomt. Wat een feit blijft ‘ik ben de rivier’ en breng water van ongekende hoogte langs een smal pad naar een brede delta om zo van mij te laten horen. Dat mijn kennis en wijsheid zinken mag in de gronden waardoor deze  vruchtbaar voor nieuw leven zorgt.

Loslaten is wat we aan ons zelf verplicht zijn om dát in ontvangst te nemen wat als bestemming op je ligt te wachten. Dat wat voldoening, bevrediging brengt, bij je hoort, voor een korte of langere tijd. Door de bron van ‘al wat is’ beschikbaar gesteld, om te kunnen creëren. Dualiteit geschapen tot verrijking van het zelfbewust zijn. Geef, deel, ontvang, verdrink in de stroming van warme ervaringen wat tussen mensen ontstaat als voorwaarden verdwijnen. Geen als gezond bedacht leven, groente, fruit of het macrobiotische kan je dat geven wat je met elkaar in belangenloosheid kunt delen en waardoor je lijf bol komt te staan van energie. Laat ‘lef’ de afkorting zijn van het woord leven, dat het door je mag stromen, zodat je weet dat we samen bestaan vanuit, met en in eenheid.

Leer niet meer als een flauw lampje te schijnen door wat je denkt dat van belang is, of aan je verlangens voldoet. Open je hart voor de weldaad van warme gevoelens uit het licht dat we allen zijn als het ego ons niet langer verduisteren wil maar juist helpt het te ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *